Glasherstel in Alkmaar

Schade aan uw beglazing komt vaak op een ongelegen moment. Gelukkig houden de glaszetters van Glaspunt B.V. daar rekening mee en staan wij in de regio Alkmaar 24/7 voor u klaar. Met onze breed uitgeruste servicewagens staan wij snel bij u op de stoep om u een passende oplossing te bieden. Als u ons inschakelt voor glasherstel kunt u rekenen op kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we uw kapotte ruit veilig kunnen repareren. Met behulp van de juiste gereedschappen verwijderen wij uw kapotte ruit en zorgen wij voor het herstel. Onze glaszetters laten alles netjes achter, zodat u na afloop van onze werkzaamheden niks meer van de schade ziet.

Wat als glasherstel niet mogelijk is?

Wij proberen natuurlijk altijd uw glas te repareren, maar in de meeste gevallen is vervangen beter dan reparatie. Gelukkig bent u ook bij ons aan het juiste adres als de reparatie van uw kapotte ruit niet meer mogelijk is. Wij zorgen voor een professionele vervanging van uw ruit.

Wilt u onze glaszetters direct inschakelen voor het herstel van een kapotte ruit? Neem dan contact met ons op. Wij komen snel bij u langs en bieden u een passende oplossing.