Glas vervangen in Alkmaar

In sommige gevallen is de reparatie van uw kapotte glas niet mogelijk en is de enige oplossing het vervangen van glas. Maar niet alleen na schade kan glas vervangen worden. Ook als u te maken heeft met een lek in uw dubbele glas of een woning heeft die nog over enkel glas beschikt kunnen wij veel voor u betekenen. In Alkmaar en omgeving vervangen onze glaszetters al jaren alle glassoorten.

Hoe gaat Glaspunt B.V. te werk?

Voordat er gestart kan worden met het vervangen van uw glas moet uw kozijn goed worden ingemeten. Een klein foutje tijdens het inmeten kan er namelijk al voor zorgen dat uw nieuwe glas niet past. Onze glaszetters voeren deze werkzaamheden dagelijks uit en helpen u hier graag mee. Na het inmeten bestellen wij uw nieuwe glassoort en komen we zodra uw glassoort op voorraad is bij u langs voor een nieuwe afspraak. Met het juiste kitwerk zorgen we voor een professionele afwerking. Dankzij ons geniet u van een kwalitatief goed raam tegen een scherpe prijs.

Van enkel glas naar dubbel glas

Een goed geïsoleerd huis is noodzakelijk voor prettig wonen. Het laten vervangen van uw enkele glas door dubbel glas is een grote stap in de goede richting. Glaspunt B.V. levert verschillende varianten dubbel glas in de regio Alkmaar. Met deze glassoorten kunt u besparen op uw energiegebruik en werkt u automatisch mee aan een beter milieu. Vraag onze experts gerust naar de de mogelijkheden. Glaspunt B.V. helpt u graag in de regio Alkmaar.