Glas plaatsen in Alkmaar

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van glas plaatsen? Dan bent u aan het juiste adres bij Glaspunt B.V. Of u nu een extra isolerende glassoort wilt laten plaatsen of juist op zoek bent naar een inbraakwerende glassoort, onze glaszetters plaatsen al jaren glas en zijn u graag van dienst. Ook als u geen idee heeft wel type glas geschikt is voor bijvoorbeeld uw nieuwbouwwoning zit u bij ons goed. Onze adviseurs gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden met u te bespreken.

Snel en efficiënt

Onze vakmannen werken uitsluitend met professionele gereedschappen en kwalitatief goede materialen. Door hiermee te werken kunnen onze vakmannen uw nieuwe beglazing snel en efficiënt plaatsen. Wij zorgen tijdens de werkzaamheden voor zo min mogelijk overlast en werken uw nieuwe ruiten nauwkeurig af met het juiste kitwerk. Dankzij ons kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe beglazing.

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Het laten plaatsen van nieuw glas is een hele investering. Dat begrijpen wij als geen ander en daarom doen wij er alles aan om de kosten voor het plaatsen van uw nieuwe glas zo laag mogelijk te houden. Bij ons hoeft u niet mee te betalen aan de kosten voor een luxe kantoorpand, want ons kantoor is aan huis gevestigd. Hierdoor kunnen wij onze diensten goedkoper aanbieden, maar wél de kwaliteit leveren waar u naar op zoek bent. Kiest u ons voor het plaatsen van uw glas, dan kiest u voor kwaliteit tegen een scherpe prijs!